Perfect Match

Nu ska jag iväg på söndagsbrunch ute på J i Nacka, tur att solen kom fram. Har invigt ett nytt läppstift som heter ”perfect match” från Make Up Store, det är sjukt vad en liten sak kan göra än så glad (och nej det betyder inte att jag är dum, världsfrånvänd, inte bryr mig om andra eller tillbringar dagarna med att måla läpparna och inte ägna mig åt viktiga saker som att tycka. Jag är inte heller köpt utan jag är bara väldigt förtjust i just läppstift i olika färger, som debatten har handlat om i veckan). Vi hörs senare!

 1. Din klänning är helt fantastisk! Vart kommer den ifrån?

 2. Nettan skriver:

  Jättefint läppstift, passar dig! Jag gillar din blus oxå, var har du köpt den?

 3. ani skriver:

  Du er så utrolig nydelig og inspirerende, Isabella! Ekte jenter med mål i livet som deg finnes det få av 🙂

  klem

 4. Elin skriver:

  Bella! Du verkar så himla gullig & känns som en bästa kompis!
  Din blogg är en stor inspiration 🙂

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..