Lugn kväll

Vilken härlig söndag. Brunch på J, sedan har jag hängt på Grand Hotell i Saltis och bara tagit det lugnt. Väl hemma så har jag skrivit på min bok varvat med att kolla på Mad Men. Min vän Caesar ringde mig senare och berättade att han hade landat på Arlanda ikväll så han åkte förbi mig och så lagade jag middag till oss och så catchade vi upp om allt som har hänt i veckan. Blev lite slö-tittande på Solsidan också, alltid lika roligt. Nu ska jag gå igenom lite mail och planera veckan som kommer. Min assistent Elin skickar alltid en veckoplanering till mig på söndagar. Ses på kontoret imorgonbitt, ska hinna med en powerwalk innan!

20110529-104122.jpg

 1. Emma skriver:

  åh vad fin lägenhet du har! 🙂

 2. elise skriver:

  Grand saltis? brukar du vara där ofta? (bor nämligen där)

 3. elin skriver:

  mysigt 🙂

 4. Skönt att ha sådana dagar med ju 😀
  Blondinbella tar det ”chill” xd

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..