Vi bara tittar på

Surfade in på Aftonbladet, såg artikeln och sedan in på Kissies blogg. Blev så ledsen när jag såg vad som har hade hänt. Nu står det inget om anledningen till varför hon las in, men jag tror, precis som många andra att hon är undernärd och svimmade på grund av ett förlitet näringsintag. Det som förbryllar mig är att vi, hela bloggosfären plus alla hundratusentals läsare har kunnat följa förloppet och bara se på. Vi alla har sett henne bli smalare för varje dag som går, hetsa till att andra ska gå ner och vi har bara tittat på, väntat på att något ska hända. Jag blir arg på mig själv samtidigt som jag förstår att man inte kan rädda andra människor som inte själv vill bli räddade. Men vad ska man göra? Vad gör man när en miljon människor i Sverige ser på när en ung tjej antagligen blir sjuk i anorexia och sakta tar död på sig själv. Var är hennes föräldrar? Hennes vänner?

 1. Så jävla synd! Hon fattar inte vad sjukdomen gör henne…

 2. Hej!

  Jag håller ABOSLUT med om varenda ord du skrivit i detta inlägg. Det är dock tragiskt att det kanske är så och att allt i hennes liv ska finnas överallt inom press osv. Att vara känd måste vara ett helvete. Tänk när hon är 50 år och ser tillbaka på det här. Jag tror då hon skulle bli glad att du skrev detta.

 3. Ida skriver:

  Jag gillar verkligen din blogg, men nu gick du för långt. Häng inte ut denna stackars tjej. Kolla källan du hänvisar till, Aftonbladet för sjutton gubbar. Så låt henne vara nu när hon har det tufft tror knappast att ditt medlidande gör henne gott. Förstår att du vill väl, men detta slår helt fel. Nu framstår det som om du gottar dig i henne olycka. Vem är du att kommentera hennes uppfostran, i det känsliga läget hon är i nu? Försvarar inte hennes framtoning eller hennes blogg. Jag håller med om att det hon gör är fel. Men att sparka på någon som redan ligger känns svagt. Som sagt gillar din blogg i andra fall, du gör ett bra jobb, fortsätt så! =)

 4. sanna skriver:

  �h herregud.. Vadå bara tittat på, hon vill ju själv att alla ska just titta på. Hon är som en clown. Tjänar pengar på det och njuter av det. Hon fotar ju sig själv i sjukhussängen så så jävla synd om henne är det nog inte. Hon har trots allt strävat efter detta helt själv. Sen undrar jag såklart också var hennes föräldrar är, det är ju dom som bär ansvaret och borde rycka in, näst efter henne själv. Eftersom hon själv inte verkar fatta att hon kan få men för livet. Inte lätt att vara så besatt av uppmärksamhet.

 5. Kissie om någon sjunker i allas ögon efter det här .. fattar inte hur man kan göra så mot sig själv som hon gör! synn om tjejen!
  skönt att se att du ser så välmående och fin ut Bella! 🙂

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..