ANNONS

Vi bara tittar på

/

Surfade in på Aftonbladet, såg artikeln och sedan in på Kissies blogg. Blev så ledsen när jag såg vad som har hade hänt. Nu står det inget om anledningen till varför hon las in, men jag tror, precis som många andra att hon är undernärd och svimmade på grund av ett förlitet näringsintag. Det som förbryllar mig är att vi, hela bloggosfären plus alla hundratusentals läsare har kunnat följa förloppet och bara se på. Vi alla har sett henne bli smalare för varje dag som går, hetsa till att andra ska gå ner och vi har bara tittat på, väntat på att något ska hända. Jag blir arg på mig själv samtidigt som jag förstår att man inte kan rädda andra människor som inte själv vill bli räddade. Men vad ska man göra? Vad gör man när en miljon människor i Sverige ser på när en ung tjej antagligen blir sjuk i anorexia och sakta tar död på sig själv. Var är hennes föräldrar? Hennes vänner?

178

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00