ANNONS

Bok nummer två

/

Idag ska jag stänga in mig själv och skriva hela dagen. Jag har två undantag som jag gör att jag får lämna lägenheten och det är 1. Köp av mat, 2. Förflytta mig till ett café för att lyssna på människo-snurr om skrivkrampen kommer. Jag har ett möte med min förläggare på måndag så jag vill ha något bra att visa upp! Hela helgen kommer att se likadan ut, så bloggen kommer att svika lite men jag hoppas att ni har förståelse!

Om ni inte har något planerat denna helg, eller har lite tid över. Varför inte gå och köpa en ny skrivbok och skriva ner en livsplan för i år? Hur vill du att resten av 2011 ska bli när det gäller dig själv, jobb, vänner, hälsa och utmaningar. Eller köp ett stort ark och klipp och klistra till en visionboard! Hade jag gjort en visionboard nu så hade jag haft bilder på ett harmoniskt hem, balla power-klänningar, någon härlig uteservering i Nice och en bild på ett stort och pampigt kontor där energin bara dunkar, tänk wall street.

/Bella, som också vill göra en ny nu. Visionboards väcker motivation!

32

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00