ANNONS

I pocket!

/

Titta vad roligt! Den 20 augusti så kommer Egoboost ut i pocket. Det känns som att det var en evighet sedan som min bok kom ut, men det var i augusti förra året och den har sålt i 25 000 exemplar vilket är helt sjukt. Jag håller ju på min Egoboost 2 (har inget bra namn än), tanken är att boken ska vara en fortsättning på ettan. Ettan handlar mycket om att övervinna komplex, hantera när det tar slut med en pojkvän, välja gymnasieskola och acceptera sig själv. Boken som jag håller på att skriva på nu blir mer att få det drömjobb man vill ha, ta en idé till verklighet, lära sig sälja in sig själv. Helt enkelt nå sitt drömliv och ha kul på vägen.

Jag har bestämt nästan alla kapitel men jag tänkte ändå att passa på att fråga er vad ni skulle vilja läsa om. Om det är något som jag har tagit upp i bloggen men borde skriva mer om, blir glad för alla tips! 🙂

Såhär kommer min pocket se ut! Den 20 augusti kommer den ut i butik

61
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00