En arbetsnarkomans fredagskväll

Jag är så uppe i varv! Mina tankar och ideér är liksom utspridda som ett moln runt mig, försöker fånga dom och skriva ner (att skriva ner alla ideér som man får, är en stor framgångsfaktor. Nästan alla människor får bra ideér som poppar upp ibland men så glömmer man bort. Börja skriva upp allt du kommer på, förr efter senare är det en superidé, jag lovar, desutom ökar de kreativiteten) Det ösregnade när jag skulle hem från kontoret i Gamla stan, tog taxi och svängde förbi restaurang Råkultur och köpte med mig sushi hem. Råkultur anses ha ett av Sveriges bästa sushi-utbud, ikväll beställde jag sushi med röding och gåslever. Det smälter i munnen.

Tack förresten för alla fina ord om min debatt-text. Jag förstår inte varför man ska behöva försvara sig för sitt jobb och livsstil jämt. Nåja, den här fredagskvällen ska tillbringas till jobb. Jag har en affärsplan att skriva (har möte på måndag om en idé till ett nytt bolag) och så ska jag försöka skriva på boken också. Men jag kommer nog att gå över till glass och Sex And The City senare om jag känner mig själv rätt.

Sushi från Råkultur

 1. Lisa skriver:

  Du rockar! Var ifrån är det snygga glaset?

 2. Alla som sticker ut ur mängden, vare sig det handlar om jobb, föräldraledighet, shoppingvanor etc, får ta emot piskrapp från alla som INTE gör det. Strunt i alla andra, vilket du verkar göra.

 3. frida skriver:

  moderat politik drabbar ingen rik, thats it
  om moderaterna hade talat klarspråk hade de aldrig vunnit några val. men bella en eloge till dej som ändå vågar stå upp för denna fräna ideologi som separerar istället för integrerar

 4. Juks skriver:

  Du är så uppe i varv att du behöver en rejäl kuk mellan dina inoljade bröst för att lugna ner dig. Du lärde dig ju att lyda kuk när vi träffades förra gången.

 5. davve skriver:

  Hej isabella.. du skulle verkligen ställa upp i Miss Universe Sweden tävlingen för Miss Universum 2011 i brasilien. du skulle verkligen sprida ett bra budskap…. ciao

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..