Casual friday!

Idag har jag på mig ett par gröna byxor från Lexington, vitt linne från Abercromie & Fitch, kofta från Zara, väska från Michael Kors och converse. Jag har precis haft ett möte med ett jättecoolt företag som kom hit från Karlstad. Jag älskar att träffa andra drivna människor med balla ideér. Nu ska jag gå igenom mailen!

  1. Martina skriver:

    Du passar verkligen i Converse skor – mer sånt på bloggen tack!

  2. Malin skriver:

    Verkligen snygg outfit! Avslappnad men ändå stilig 🙂 Såg soffbordet i bakgrunden, verkligen supersnyggt. Vill du dela med dig av inköpsställe? har letat efter ett typ sånt soffbord läänge. 🙂 Tack för en inpspirerande blogg! Börjar alltid min dag med att kolla in din blogg.

  3. jag har alltid på nåt sätt beundrat dig du hjälper mig att tänka jag blir glad när jag ser dig jag älskar dina ord jag älskar din blogg du e så stark verkar sååå snäll o du e så syuper snygg men på nått sätt skryter du inte med det du e inte min idol men en av personerna jag beundrar mest!!!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..