Blondinbella & kostymerna

Kvällsposten skickade hit tidningen från i onsdags då dem skrev om min föreläsning hos Connect Skåne. Det var så roligt att just de föreläsningen blev så uppmärksammad. Jag knöt många bra affärskontakter den dagen, en känd advokatbyrå som ville ha en spalt i vår tidning (blir till septembernumret), företag att eventuellt investera i samt att få gå på deras möten för att bli en affärsängel i höst. Det är så coolt att jag spricker!

 1. Elsa skriver:

  ISABELLA! Du, se till att starta det där gymnasiet inom 2-3 år – för det är då jag börjar på gymnasiet. Det skulle passa mig HELT perfekt. Jag blir alldeles uppe i varv nu, jag vill också komma nån vart och inte bara gå på natur, visst man kommer in på alla utbildningar men hur kul är det att plugga fysik och kemi som jag inte är ett DUGG intresserad av? Och samhälle får jag inte gå…
  Men det som är viktigt, är att det är högskoleförberedande… och helst riksintäckande, jag bor i Norrland och här i Härnösand finns inte många gymnasium…

  Hoppas du grejjar det nu, vilken kanonidé, så coolt… då har du en garanterad sökande här.
  Tack för att du är en av de ballaste förebilderna som finns!

 2. Du är så otroligt jävla smart! Jag verkligen så peppad på att läsa din blogg! Kan Isabella så kan jag!

 3. heej jag maste bara säga att du är den vackraste kvinnan jag har sätt..älskar din stil och jag tycker du är en underbar begavad kvinna som hrr startat dina företag i sa ung alder:) jag bor i Tyskland nu och läser din blogg varje dag för att fa insperation… du är en i mängden:)

 4. Mia Z skriver:

  Bella, Du kanske även borde skriva en bok t.ex. om att uppnå sin första miljon, och få den att växa till fler…

 5. Mia Z skriver:

  Gymnasium för blivande entreprenörer. Intressant idé som jag tror stenhårt på. Sverige behöver få ett helt annat tänk när det gäller unga entreprenörer. Många ungdomar skulle dessutom behöva må bra av att få en del av den ”go” som amerikanska ungdomar växer upp med. Tro på sig själva, att man kan klara av massor, satsa högt och nå högt. Skolan borde kanske ta in någon amerikansk gästföreläsare. Du kunde även skriva en bok om hur US ungdomar peppas i att tro på sig själva och även om t.ex. nätverkande i USA. Ta US som ett ex. Ekonomi man har ”nytta av” (privat o. företags) borde ingå i större el. mindre omfattning på alla gymnasier.

  1. Emelie skriver:

   Amerikanska ungdomar har också blivit utslagna för att de fått höra att allt är möjligt och fått en naiv syn på allt. Vad händer när de inte lyckas med en gång?
   Sen är USA ett väldigt segregerat samhälle, så det du talar om är väl förmodligen de rika ungarna som peppas och drillas hårt. Men det är samma sak i Sverige. De medvetna (ofta höginkomstagare) peppar sina ungdomar. Kan se samma sak i min omgivning. En del blir pressade så hårt så ingenting händer istället.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..