En egen sminkbox

Jag har haft en helkväll i Fannys Make Up Store butik, blev rätt mycket smink för min del, när man föreläser så försvinner allt smink i ansiktet för att man svettas mycket (stress, nervositet, + starka lampor) så då gäller de att hitta smink som håller, studio foundation är superbra. Mitt bästa köp blev min stora sminkbox!

Nu ska jag avsluta de sista jobbet över telefon med min super-assistent Elin, bokar resa till Visby och Almedalen. Sedan ska jag ta en dusch och titta på gårdagens avsnitt av Uppdrag granskning. Det handlade om läppförstoringar. Jag själv skulle inte spruta i mina läppar, nu är jag nöjd med mina men jag är allmänt rätt feg när det gäller att mixtra skönhet på det sättet. Jag har haft tandställning, jag bleker tänderna varje år och jag går regelbundet och fixar naglarna och mitt hår och jag gillar smink. Det räcker. Sedan får jag ofta frågor om min näsa och bröst men de handlar om att man växer till sig och att jag har gått upp i vikt. Jag har vägt alltifrån 47 kilo när jag var med i Lets Dance till 68 kg idag. Jag känner mig helt perfekt, det är en härlig känsla att känna sig nöjd. Att jämt tänka på ens kropp och vikt slukar energi, den energin kan jag istället lägga på att hinna med att göra allt jag gör om dagarna, lägga energi på sådant som får mig att må bra!

Mina fina sminkbox!! Nu vill jag ”möblera” mitt smink .. Känner mig som ett barn på julafton

 1. Hittar inte sminkboxen i deras sortiment. letar efter ngt liknande till min dotter Julia på 14 år.

 2. virre skriver:

  Tack…. Tack för att du är den du är och för att du vågade skriva vad du vägde. Jag väger lika mycket och har mått dåligt, har dock sett bilder på dig och tycker du är en smal snygg vanlig tjej. Nu kan jag släppa vikthetsen.

 3. Sandra skriver:

  Bra att du berättade detta, tror ja! O härligt att du känner dig så nöjd, du e jätteefin=)

 4. Elinor skriver:

  Ohh Tack! Tack för att du är så underbar! Du har supervacker kvinnlig kropp! Du gör så rätt som struntar i det!
  Kram Elinor

 5. 68 kilo känns sunt. Du är så jäkla snygg! Riktigt kvinnlig kropp och mår man bra så är det väl det som räknas? 🙂

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..