Jag berättar om bloggen

Spola till 1:56:45 då kommer jag upp på scen!

  1. Jag blir så inspirerad av dig. Har legat och kollat igenom nästan flera av föreläsarna i videoklippet nu, nu är det du som står på tur. Konstigt att säga , men detta var precis vad jag behövde just nu. Lite inspiration av intressanta människor. Tack för det!

  2. Shit vad du har utvecklats! förut när man såg dig prata live i ex teve märktes det att du var lite ovan, nervös, stakade dig, pratade ganska fort osv men nu kändes du otroligt lugn, proffsig, med konstpauser, naturlig osv osv!

  3. Du är så duktig, Isabella! Varje gång jag går in på din blogg får jag en känsla av att allt är möjligt, även för mig. Tack för att du är så inspirerande och delar med dig!

  4. E skriver:

    En otroligt imponerande föreläsning! Väldigt intressant att se och tycker det var kul att se hur smart, duktig och professionell du är!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..