En tuff men fantastisk vecka

Hej på er!

Startade torsdagen med ett två-timmarsmöte med Wilson Creative som flög hit från Kalmar tidigt imorse, Fredrik där är vår AD. Det innebär att han har formgivit och tagit fram Egoboost Magazines grafiska profil, och han är såååå grym! Vi bollade tankar inför årets tre andra nummer samt hur de som reklambyrå kan jobba med marknadsföring kring tidningen. En massa bra ideér kom upp och vi alla blev rejält peppade!

Jag hinner inte blogga så mycket mer just nu. Har ett lunchmöte vid tolv sedan ska jag hem och skriva intervjufrågor till stora intervjun i tidning nummer två, därefter flyger jag till Helsingborg ikväll. Ber om ursäkt för dålig uppdatering men det blir så ibland. �r så exalterad över tidningen så att jag spricker. Idag/imorgon ska den komma ut till Presstopp och prenumeranter och på tisdag finns den i 1500 butiker i Sverige.

Jag håller tummarna för att ni kommer att gilla den, för en gång skull är jag faktiskt lite nervös!

Utan er- ingen tidning! (inte lika snygg i alla fall 🙂 )

En riktigt tjock tidning har vi gjort! 176 sidor .. September numret (nr 3) blir 300! Jag själv ogillar att köpa tidningar som man läser ut på en gång, den här ger mycket inspiration för pengarna!

 1. Linda skriver:

  jag måste erkänna att när jag förbeställde tidningen så var jag lite skeptisk till om det skulle vara något för mig. Helt utan anledning ser jag nu. Det finns något på varje blad som jag kan ha nytta av på något sätt. Fantastiska råd och jag känner redan att något förändras innerst inne. Jag blir så inspirerad att mitt lilla UMF! inombords börjar växa och mitt självförtroende lika så.
  TACK från hela mitt hjärta för en underbar tidning!
  Att läsa tidningen är som att konstant ha någon som säger ”Du är bra, du är värdefull och du duger precis som du är.” till en varje dag. I runda slängar så känner jag att ni genom er tidning hjälper mig att sakta förstå mitt eget potential 😀

 2. Intressant tidning och bra pepp 🙂 Hannas krönika i slutet var bäst tyckte jag 🙂 men176 sidor pepp?? Njaaa ca 80 sidor är ju reklam och självklart måste man ha reklam men det var lite rörigt på de sidor med en halv annons

 3. Emma skriver:

  Kul att hitta två härliga gamla klasskompisar i din blogg 🙂 Fredrik och Jacob är riktigt duktiga!!

 4. Bella! SÃ¥ sjukt grym härlig och helt fantastisk tidning ni har gjort. Ã?lskar varenda sida! Min första tanke var – varför har ingen gjort exakt en sÃ¥dan tidning tidigare?? Massor kramar /Rebecka

  1. Annika skriver:

   Vad är det som är så speciellt med den?

   1. Att den är äkta – ärlig. Att det finns ett hjärta bakom varje textrad, det finns en passion som lyser igenom varje sida av tidningen. Jag tycker att den är helt amazing eftersom alla dessa personer som deltar i/har skapat tidningen verkar otroligt kompetenta och ivriga kring sina områden.

 5. stina skriver:

  Måste köpa den då! Lovar att lägga en kommentar när jag har läst den 😀

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..