ANNONS

Tisdag

/

Hallå!

Det känns som måndag morgon men det är det inte. Vi har haft ett morgonmöte på redaktionen, gått igenom sidplaneringen och plåtningar som ska bokas för nummer två. Vår tidningen kommer till kontoret idag eller imorgon, så roligt! Sedan dröjer det bara några dagar innan den är ute i alla butiker.

Dagens planer är rätt lugna, jobb på kontoret, lunch med en vän men däremot ikväll ska jag på boot camp! Josefin och hennes pojkvän som jag åt middag med för några veckor sedan har dragit igång utomhusträning på Djurgården. Supertufft och militärliknande. Laddade med en stor ägg och grötfrukost imorse!

Morgonmöte med Ego-redaktionen

16
0

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00