ANNONS

Läsarfråga

/

Hej! Kunde du skriva ett inlägg om vilka caféer eller restauranger du rekommenderar en besökare i Stockholm? Gärna berätta lite vad de erbjuder och vad du själv föredrar att beställa där isåfall? Andra Stockholm tips nu till våren/sommaren? Tack!

Svar: Jag har mina ställen som jag verkligen gillar. I sommar kommer jag hänga mycket på Strandbryggan på Strandvägen, Mälarpaviljongen och M/S Gerda på Norrmärlarstrand, Stallmästaregården vid Hagaparken, Bockholmen vid Solna/Stocksund. De är perfekta ställen för brunch eller ett glas rosé i solen och ligger vid vattnet allihopa. När det gäller restauranger och man vill äta sushi så gillar jag Kungsholmen/Orangeriet på Kungsholmen, East på Stureplan, Akki på Medborgarplatsen eller en underbar Bimbimap (ta laxen och beställ extra mayo!) på Itamae på Odenplan (bra budget-alternativ). Annan god mat hittar ni på Sturehof, Zink Grill på Biblioteksgatan, Berns asiatiska, Pontus på Brunnsgatan, eller skaldjur på Wasahof. Bra cafeér är Saturnus på Eriksbergsgatan, Non Solo Bar på Odengatan, Blueberry på Birger Jarlsgatan (bästa smoothisarna, Fresco på Grev Turegatan (underbara sallader). Bästa yoghurtglassen hittat ni i Gallerian.

Det är mina favvo-ställen som jag alltid befinner mig på så kommer ni dit lär vi ses!

18
0

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00