ANNONS

Söndagsbrunch

/

Har snörat på mig gympaskorna igen, ska leva i gympaskor hela våren så att jag jämt kan promenera. Förut tyckte jag att ett par joggingskor var de fulaste som fanns till vanliga kläder men jag tycker att de är vrålsnyggt till ett par jeans och en vanlig t-shirt. Jag har ett par ljusblåa, rosa, gröna och svart/lila. Nu ska jag promenera från mig till Strandbryggan på Strandvägen och träffa Elaine och Angelica över en brunch i solen. Elaine är en superkvinna just nu, åker land och rike och signerar hennes nya bok Snacka Snyggt (som är riktigt bra och proppad med tips om hur man får folk att lyssna), jag är så otroligt stolt över henne!

Har på mig en Jon Olssons sponsorjacka, tshirt från Filippa K, tights från Sofifi

Enkla kläder matchat med smycken från Frey Wille och Omega

47

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

Följ mig på Instagram!

@isabellalowengrip
© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00