Snart är tidningen ute!

Det kliar i hela mig nu, jag vill till min härliga tidningsredaktion träffa tjejerna och jobba med tidningen. Josefin, Cecilia och Hanna har varit fantastiska under veckan jag har varit sjuk, vad hade jag gjort utan dom? Om ca 10 dagar ska hela första numret in på tryck och en vecka efter de så hamnar den ute i butik (Pressbyrån, Seven Eleven, Ica, coop etc) Men redan om två veckor börjar reklamen för Egoboost Magazine gå så då lär ni se tidningen vid busshållsplatser runt om i hela Sverige och tunnelbanan i Stockholm, så ballt.

Det kommer att bli samma mäktiga känsla när jag får hålla i nummer ett i handen som när jag höll i min bok första gången, känslan är svår att beskriva. De är så coolt att både jag och Josefin är 20 respektive 21 år gamla och redan kommer ut med en tidning som dessutom är asbra. Det bevisar verkligen att man kan göra allt här i världen. Bara om man vill, tror på det man gör och får andra att också tro på det man gör.

Egoboost Magazine kommer ut fyra gånger i år, därav att den är så tjock på 176 sidor. Tidningen står på fyra ben; Karriärsinspiration, starta eget, utbildningar runt om i världen och självkänsla.

Ni kan redan idag förbeställa två nummer här för 98 kr

 1. Kan inte bli annat än bra! 😀

 2. Linnea skriver:

  härligt, längtar! 🙂

 3. Jag inspireras verkligen av dig Isabella, du verkar vara så otroligt stark! Kan inget annat än längta tills tidningen kommer ut. Kram! 🙂

 4. Isabella, jag har verkligen blivit insperarat av dig du är så grym. Jag har själv hittat så mycket ideer och tankar som jag kommer förverkliga mina drömmar tack vare dig. du är så underbar 🙂

  Man kan allt om man bara försöker tillräckligt mycket. 🙂

 5. Eva skriver:

  Vänder sig tidningen enbart till flickor/kvinnor eller kan även killar ha glädje av den och bli inspirerade?

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..