ANNONS

Kladdkaka med kolakräm

/

Angelica och Emma kom över, de har också varit hemma i halsfluss som jag. Vi blev smittade exakt samtidigt, knäppt. Hur som helst så är vi inne på vår sista sjukdag så vi var oerhört uttråkade allihopa, det slutade med att vi bestämde oss för att hänga hos mig och baka kladdkaka, perfekt sjuk-ansträningsnivå. Vi gjorde dock inte vilken kladdkaka som helst utan vi blandade två recept från min nya favvo bakblogg som heter baktokig.blogg.se. De senaste dagarna hemma har jag ägnat åt att titta på matlagningsprogram och läst bakbloggar, det är helt sjukt. Men jag har som mål att laga mer mat och baka hemma 2011.

Hur som helst vi tog kladdkake-receptet härifrån och gjorde en kolakräm ovanpå, såå gott!

25
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00