ANNONS

Classified SS11

/

God morgon!

Vaknade lite piggare idag, satsar på att gå till kontoret imorgon, längtar efter att träffa alla.  Drömde mardröm inatt att hela tidningen bara las ner och jag kom till kontoret och så ekade rummen tomma, panik! Ringde Josefin när jag vaknade och hon lugnade ner mig. Josefin är den bästa person som jag har jobbta med någonsin. Driven, smart och kommer med nya ideér hela tiden, dessutom är hon lugn när jag stressar upp mig. Vi kompletterar varandra. Innan jag kryper ner i soffan igen så tänkte jag berätta att Classifieds sommarkollektion är ute i butik snart och ni hittar en del av det på Bubbleroom.se. Vi hörs om ett tag!

Skjorta och shorts från Classified SS11

52
0

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00