Classified SS11

God morgon!

Vaknade lite piggare idag, satsar på att gå till kontoret imorgon, längtar efter att träffa alla.  Drömde mardröm inatt att hela tidningen bara las ner och jag kom till kontoret och så ekade rummen tomma, panik! Ringde Josefin när jag vaknade och hon lugnade ner mig. Josefin är den bästa person som jag har jobbta med någonsin. Driven, smart och kommer med nya ideér hela tiden, dessutom är hon lugn när jag stressar upp mig. Vi kompletterar varandra. Innan jag kryper ner i soffan igen så tänkte jag berätta att Classifieds sommarkollektion är ute i butik snart och ni hittar en del av det på Bubbleroom.se. Vi hörs om ett tag!

Skjorta och shorts från Classified SS11

 1. Elin skriver:

  Jag älskar din blogg, jag älskar din energi, jag älskar ditt sätt att leva, och jag inspireras otroligt mycket av dig Isabella! Jag tycker att du har designat jättefina kläder, MEN.. jag gillar verkligen inte classifiedmärket. Jag vet inte vad det är, jag skulle jättegärna köpa dina kläder, men det där märket tilltalar verkligen inte mig. Märket som är det första man ser på alla kläder du designat, märket som man bara vill riva bort och sedan slänga på sig klädesplagget bara. Jag tycker att du ska ta dig en rejäl funderare och ändra till både ett mindre märke i storlek och ett mindre utstickande. Ett simplare märke skriker mer CLASSY tycker jag. Tycker inte du det? Det var ett litet tips från mig iallafall 🙂 Alla tycker förmodligen inte som jag, men väldigt många kan jag tro. När jag ser det där märket tänker jag på märket som satt på alla gina tricot koftor en gång i tiden, och som det säkert också gör idag. Fundera iallafall 🙂 Kram!

 2. Välkommen till toaklotter.se, Svergies nya humorsida som smittar och sprider sig lika fort som vinterkräksjukan på en bajamaja i Kraków.
  Här samlar vi bilder på toaklotter från ishotellet i Jukkasjärvi till dassen i Lund.

  klicka in på http://www.toaklotter.se

 3. Har Antonia Malm en blogg kanske? söt tjej! 😀

 4. Helene skriver:

  Alltså den där Slick dress??? ser ut som ihopknöcklat papper? 899 kr?? en skjorta var snygg iaf.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..