ANNONS

Bli inte som Bo

/

Kära Bo, jag tänkte bara meddela dig att jag har själv investerat pengarna i min tidning. Det finns inga ”äldre” som har gått in med pengar. Varenda krona för tidningens startkapital har stoppats in av 20 åringar. Jag är så trött på att när man lyckas med saker och ting (läs: försörja sig på sin blogg, sända en succé-liveshow på webben, ge ut en bok eller publicera sin egen tidning) så ligger det alltid antingen pappa bakom eller andra gubbar med pengar. Vilken förfärlig syn vi har på framgångsrika människor i Sverige om det bara är äldre män som kan ha lyckats på egen hand. Jag tror att du är en bitter äldre man som ångrar att du inte levde ut dina drömmar utan istället tittade på alla andra som förverkligade sina.

Det är klart att man blir sur då! Människor som inte förverkligar det dom vill göra i livet blir tillslut missunnsamma  i längden och letar förklaringar till varför andra ”lyckades”. Försvar som: ”Ja, men hon har säkert en pappa som betalar” ”ja, men hon bor i en större stad än vad jag gör, här finns ju ingenting” ”Ja, men hon har inte haft det lika tufft som jag”. Sluta jämför er med andra och sluta att se det negativa i andras lycka! Man kan inte annat än att utgå ifrån sina egna förutsättningar, man vet ingen annat och kan därför inte heller jämföra sig med andra. Jag tävlar alltid mot mig själv i allt, för skulle jag börja tävla om vem som är smartast, snyggast, roligare, rikast, bäst blogg eller vad som helst så skulle jag definitivt förlora för man kommer alltid hitta någon som är bättre än sig själv därför är det lika bra att aldrig ens börja jämföra.

Bli inte som Bo där uppe. Bli inte bitter, inspireras av andra istället för att försöka hitta fel och negativa anledningar till att den personen lyckades med en viss grej – Sno energin och lägg på dina egna drömmar!

277

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

Följ mig på Instagram!

@isabellalowengrip
© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00