Woody och jag

Bloggen blir inte tråkigare än såhär. Jag har nått mitt blogg-botten ever. Men det är halsflussens fel. Det senaste nytt på hemmafronten är att jag har gjort ärtsoppa och hyrt fler filmer (har en filmbutik bredvid mig). Jag älskar Woody Allen så jag blev glad när jag insåg att jag hade missat att se den här filmen.

 1. Sarah skriver:

  Den filmen är asbra! En av mina favoritfilmer faktiskt.

 2. vhhv skriver:

  VITA KILLAR = PARASIT FÃ?GELSKIT. LYSSNA PÃ? HÃ?MDENS VAPEN !! ANTI VIT-KILLE MUSIK !

 3. Du kan du inte skriva lite på bloggen om egoboost?!?!?1 😀 läste boken och tycker att du ska dela med dig av din tips här på bloggen där så många tjejer läser! Kolla gärna in min blogg som tar upp sånna frågor som ångest, kompisfrågor och hur det är att leva utan en pappa : ) Ha det bra allihopa!

 4. Linnea skriver:

  va filmen bra? 😀

 5. Salò är ett starkt filmtips.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..