Trött på att vara sjuk

Gör ett försök till att blogga från mobilen. Vaknade nyss och ligger i sängen och tänkte läsa lite innan jag somnar igen. Det här med halsfluss är vidrigt. Jag är verkligen helt utslagen och har sovit i nästan två dygn, jag blev sjuk natten till måndagen och mår lika dåligt nu, när borde penicilinen värka egentligen? Jag har en tidning att publicera snart, texter som ska in, det här funkar inte. Jag har dessutom så tråkigt de timmar jag är vaken. Först tänkte jag att det är ju bra nu när jag är sjuk för då kan jag lära mig att baka, sortera kvitton och rensa garderob men det är bara att glömma.. Så nu har jag fått gnälla lite. Eller jag har en gnäll-sak till; varför har jag ingen pojkvän som kan ta hand om mig nu?! Jag vill bli ompysslad!

 1. Alice skriver:

  Wow! Jag googlade på halsfluss för jag har det nu och det gör sjukt ont!
  Jag kom in på din blogg.. Har aldrig läst den tidigare men känner till dig då du ofta varit hos malou
  Vad fruktansvärt med alla kommentarer du får. Starkt av dig att orka!
  Tragiskt vilka människor det finns och vilken avensjuka.
  Beklagar denna sida av mänskligheten!
  Ha det gott/ A

 2. zandra skriver:

  Krya på dig! du får be dina vänner komma och pyssla om dig, inte lika bra som en kille men nästan 🙂

 3. Sanne skriver:

  Nemen, oj!! Har jag missat att Fexeus kommit ut med en ny bok redan! Ã?r den bra?

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..