ANNONS

Trött på att vara sjuk

/

Gör ett försök till att blogga från mobilen. Vaknade nyss och ligger i sängen och tänkte läsa lite innan jag somnar igen. Det här med halsfluss är vidrigt. Jag är verkligen helt utslagen och har sovit i nästan två dygn, jag blev sjuk natten till måndagen och mår lika dåligt nu, när borde penicilinen värka egentligen? Jag har en tidning att publicera snart, texter som ska in, det här funkar inte. Jag har dessutom så tråkigt de timmar jag är vaken. Först tänkte jag att det är ju bra nu när jag är sjuk för då kan jag lära mig att baka, sortera kvitton och rensa garderob men det är bara att glömma.. Så nu har jag fått gnälla lite. Eller jag har en gnäll-sak till; varför har jag ingen pojkvän som kan ta hand om mig nu?! Jag vill bli ompysslad!

100
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00