Telias kampanj

Såg bland kommentarerna att några av er redan hade uppmärksammat Telias nya kontors-kampanj med mig som går i nästan alla stora tidningar. Jag tycker att den är rolig! Dessvärre känner jag mig inte alls effektiv trots mobil och dongel, men det är för att kontorspaketet inte hjälper mot halsfluss 🙂

 1. Sara skriver:

  Rolig reklam! Måste bara fråga dig, hade du toppbetyg när du gick ut gymnasiet? För jag är rädd att jag inte kommer ha några möjligheter när jag har tagit studenten nästa vår eftersom jag inte har mvg i allt. Men jag tror inte att du hade det heller, och isåfall visar det väl att allt är möjligt med vilja och tid (och lite pengar kanske?).
  Hur tycker du förresten att man ska göra om man inte har toppbetyg, läsa upp ämnen på komvux senare, köpa sig prov på gymnasiet eller bara satsa på högskoleprovet? För jag vill gärna plugga utomlands, och då gäller väl knappast vårt högskoleprov?
  Tack på förhand

 2. agnes skriver:

  SLUTA SKRYTTTTTTTT!!!!!

  PAPPAS PENGAR PAPPAS IDEER PAPPAS KONTAKTER PAPPAS FLICKA !!!!

  DÃ?Ã?Ã?Ã?Ã?Ã?Ã?Ã?Ã?Ã?Ã?Ã?

 3. André skriver:

  Oj den där reklamen gick jag på direkt. Telia verkar vara en riktig bloggstödjare! Funderar på att börja blogga igen, det tar dock lite tid. Vad tycker du isabella?

 4. Maja skriver:

  Vad roligt, grattis!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..