ANNONS

Kärleksdag

/

Jag har haft en dag fylld av kärlek. En helg av inspiration, pepp och en söndag av kärlek. Det kan inte bli bättre. Jag ska börja se mitt liv mer som tårtbitar där alla bitar består av olika saker såsom jobb, vänner, familj, nöje, egen tid etc och verkligen börja leva efter att fylla alla lika mycket, och verkligen tycka om alla delar lika mycket. Jag ska fundera lite mer på vad mina bitar ska innehålla så delar jag med mig av de senare.

Min familj kom över till mig och vi stekte våfflor med jordgubbar och hallon som tillbehör

Hur vacker är inte min lillasyster?

Sedan kom Angelica och Emma över och vi delade med oss av helgens äventyr ..

.. och mumsade på en varsin macaron som de hade med sig!

51

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

Följ mig på Instagram!

@isabellalowengrip
© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00