ANNONS

Inteblisjukinteblisjuk

/

Tillbringar söndagskvällen hemma. Tog på mig ett par tights och en tjocktröja och kilade iväg till hyrbutiken och hyrde Hämnden som ska vara grym .. Och så en typisk tjejfilm. Jag har svinont i halsen så jag överdoserar té just nu och så blir det lite sorbet ikväll, för endast halsens skull (.. he he). Jag brukar försöka intala mig själv att en kväll hemma med mycket sömn brukar fixa det mesta …

Har en kul vecka som väntar, jag har kommit underfund med lite saker om mig själv så det blir en hel del självkänsla-inlägg i bloggen i veckan. Jag fick ett slags wake up-call i helgen, med mer om det senare.

67
1

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00