Gårkvällen

Vi hade en supertrevlig kväll igår, en god middag på slottet och sedan mys och mingel i salongen där flera av Yeos-deltagarna spelade piano. Det kändes lite som om jag slungades tillbaka 200 år i tiden på ett positivt sätt med hela stämningen, dock tror jag inte att de fanns så många framgångsrika entreprenörer under 30 år då… Det är faktiskt otroligt att vårt lilla gäng ger andra människor jobb i Sverige, att man är ung men ändå kan anställa. Det är sjukt coolt. Jag är så otroligt stolt över att vara med i Yeos.

Nu är jag hemma i min lägenhet igen, min familj kommer över strax på våffel-lunch!

Såhär såg salongen ut

Jag och min bordsgranne Fredrik, cool it-entreprenör

Yeos ordförande Emma, cool tjej med skinn på näsan

Mina två vänner tillika idoler i Yeos, Johannes Hansen och Niclas Wikström. Johannes jobbar med personligt utvecklade och coachar Sveriges höjdare (jag tycker att han är Sveriges Dalai Lama men jag vet inte om han uppskattar att jag tycker de ha ha) och Niclas driver flera saker men coolast tycker jag är att han med och äger (och även grundade) Entreprenörsgymnasiet i Luleå där jag har föreläst. Jag vill också ha en skola!

 1. ”dock tror jag inte att de fanns så många framgångsrika entreprenörer under 30 år då”

  Kära blondinbella, jag tror verkligen att du skulle behöva studera historia.

  1. Sanna skriver:

   Jag tänkte på samma sak. Vad kan medellivslängden ha varit för 200 år sedan? ca 30-40 år? När började man arbeta då? ca 10-15 års ålder? De entreprenörer som fanns då var med största sannolikhet under 30 år.

   1. Hanna skriver:

    Njaa… att medellivslängden är så låg beror väl till största delen på hög spädbarnsdödlighet.. generellt sätt blev man väl ganska gammal på den tiden med, om än inte riktigt lika gammal som idag såklart. Men skrattade också åt det där med att det inte skulle funnits några entrepenörer under 30 hehe… Napoléons karriär tex tog väl fart när han var 23-24 😀

 2. elin skriver:

  Hej….

  gillar din blogg, du är en energigivande tjej =)

 3. Måste säga att jag är så glad att det finns bloggare som dig. Du är en jätte bra förebild tillskillnad från många unga tjejer som egentligen inte gör så mycket utan bara shoppar och går på event och bloggbråkar. Du är skärpt samtidgt som du har barnasinnet kvar, tror att du har väldigt höga krav på dig själv, släpp det för du är otroligt begåvad och vacker! Curves rock.
  kram Alicia

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..