ANNONS

Gårkvällen

/

Vi hade en supertrevlig kväll igår, en god middag på slottet och sedan mys och mingel i salongen där flera av Yeos-deltagarna spelade piano. Det kändes lite som om jag slungades tillbaka 200 år i tiden på ett positivt sätt med hela stämningen, dock tror jag inte att de fanns så många framgångsrika entreprenörer under 30 år då… Det är faktiskt otroligt att vårt lilla gäng ger andra människor jobb i Sverige, att man är ung men ändå kan anställa. Det är sjukt coolt. Jag är så otroligt stolt över att vara med i Yeos.

Nu är jag hemma i min lägenhet igen, min familj kommer över strax på våffel-lunch!

Såhär såg salongen ut

Jag och min bordsgranne Fredrik, cool it-entreprenör

Yeos ordförande Emma, cool tjej med skinn på näsan

Mina två vänner tillika idoler i Yeos, Johannes Hansen och Niclas Wikström. Johannes jobbar med personligt utvecklade och coachar Sveriges höjdare (jag tycker att han är Sveriges Dalai Lama men jag vet inte om han uppskattar att jag tycker de ha ha) och Niclas driver flera saker men coolast tycker jag är att han med och äger (och även grundade) Entreprenörsgymnasiet i Luleå där jag har föreläst. Jag vill också ha en skola!

35

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00