Häringe Slott

Vilken härlig dag! Vi har hunnit haft ett långt seminarium med Yeos Invest och Per H Börjesson om investera med aktier, superintressant och jag ser fram emot att lära mig mer. Det man kan göra i Yeos är att spara varje månad gemensamt och tillsammans köper man och säljer aktier. Det är ett bra komplement till sitt eget sparande. Vi har också hunnit äta en god lunch på slottet, nu blir det årsmöte!

Jag, Caesar och Joakim

Slottet!

Jag ska försöka fota lite mer folk och skriva ut vad folk pysslar med, vet att det uppskattas!

  1. Fy tusan vad gott det är med Sia glass. Bor precis bredvid fabriken i Slöinge (Falkenberg) och bara Lskar glassen! I övrigt så bara vill jag bara säga att du e så mega cool.

  2. är du och nils fortfarande tillsammans? skriver inte om honom längre

  3. åh infarten dit passerar vi jämt när vi hälsar på släkten (i ösmo)

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..