ANNONS

Entreprenörsfamilj

/

Vet ni hur mycket jag älskar denna bild? Den visar Yeos till 100%. Vi hade verkligen en kul kväll igår! Och idag blir det ännu bättre, vid elva ska vi vara på Häringe Slott på seminarier under dagen, ha årskonferens och sedan stor middag ikväll på slottet. Om ni precis har startat företag, har tusen ideér och känner att ni behöver umgås med fler likasinnande, sök till Young Entrepreneur of Sweden! De krävs lite för att komma med i nätverket men gör ett försök! Be att få komma på ett event i alla fall. Att jag hänger med andra entreprenörer, där jantelag inte finns och alla pushar varandra ger mig så otroligt mycket styrka.

Här hittar ni YEoS-sida!

Bild tagen av Evelina Thunström evethu.com

/Bella, som inser att vi nog ser ut som en sekt på denna bild, vi är faktiskt i en kyrka ”Entreprenörskyrkan” i Vasastan (bli inte rädda, det är ett supercoolt kontorshotell). Lägg märke till ”Jesus” längst bak på bilden och killen som hänger utanför den där predikstolen till höger, kan inte sluta skratta.

32
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00