Hos pappa

Kom precis hem till min familj och ska äta middag, är med mina syskon och spelar Wii. Något supersvårt Supermario-spel! Jag vill mest att de ska gosa med mig i soffan men Mario går före mina kramar just nu. De får spela i en kvart sedan blir det tvångsmys!

/Bella, som tokälskar sina lintottar

 1. Andrea skriver:

  Tycker det är så himla gulligt att din lillebror är så extremt lik din pappa! 🙂 Som en pyssling kopia ;P jag vill också ha småsyskon!

 2. Vad sköna… Har du småsyskon hos både mamma o pappa? Vad ”heldig” o tur du har… :o)

 3. Julia skriver:

  Hahaha, exakt samma scenario när jag träffar mina småsyskon. Det där Wii:et allstå…

 4. L. skriver:

  Kan du inte lägga upp den där videon med dig och din lillebror? När han gråter och är rädd för dig. För gamla tiders skull, tänkte jag.

 5. amanda skriver:

  ville bara säga det att man är riktigt korkad om man skriver elaka kommentarer till någon man inte känner som massor av tonåringar gör till tex dig, om dom säger att du är omogen så är det nog dom själva som är det för dom snackar med en dom inte känner. tycker synd om dig :p
  hör att dom i skolan pratar om dig, väldigt omoget..

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..