Tisdagkvällen

Jag har haft en fantastisk dag på kontoret, jag har haft en superbra anställningsintervju till min assistentplats, möte med Ad:n om tidningens grafiska profil, gjort om den helt, och spikat alla fasta personer och deras texter .. såååå bra! Shoppingen gick dessvärre och skogen. Köpte en kavaj och spillde ner hela mig med kaffe så att jag fick köpa en blus till ikväll. Nåja jag behövde väl en till blus också antar jag. Nu kommer strax en taxi och hämtar upp oss och kör oss till Rigoletto där galapremiären av Ritualen äger rum. Kul!

Här hittar ni trailern till filmen

 1. maja skriver:

  du har så himla fint hår! Kan inte du visa i ett inlägg hur du gör för att få till dom dära sjukt fina och lockarna som ser så naturliga ut! Eller iaf skriva hur du gör 😀 KRAM!

 2. Linnea skriver:

  hoppas filmen va bra! 🙂

 3. Kalle skriver:

  Vill oxå se filmen =/

 4. Becca skriver:

  Vad vacker du är! Din blogg är inspirerande så Tack!

 5. Hej söta Bella, hur lyckas du hålla dina tänder så strålande vita fast du dricker kaffe dagligen (antar jag)? 🙂

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..