Vårshopping

Gah, jag pratade ju inspiration igår och i min inspirationsbild över mig själv våren 2011 ingår supersnygga kläder. Jag vill jämt strosa runt i kavajer, och snygga byxor eller powerdressar. Dessvärre kommer jag nog få leva i kilklackar eller converse för det är kullersten i hela Gamla Stan men det är en annan femma.

Detta står på min drömshopping á la vår 2011;
– Marinblå clubblazer
– Beiga kostymbyxor
– En enklare kostym som funkar till vardags och som går att variera med allt

– Större cocktail-ringar
– Slita utsvänga jeans (snyggt till clubblazern och converse)
– Powerdresses (klänningar som skriker power)
– En Rolex Daytona Qyster
– En svart väska från Balenciaga
– En liten beige mindre Chanel 2.55

Plagg från Net-a-porter.com

 1. Sanna skriver:

  Om du hittar beiga byxor, kostym eller chinos, som passar oss med höfter, rumpa och lår, kan du då vara så snäll att lägga upp dem på bloggen. Jag har ägnat timmar till att prova sådana byxor, men inget sitter bra. Allt är gjort för plankor med olika omfång…

 2. linn skriver:

  Vad är en powerdress som ”skriiiiker power”? Hur ser den ut?

 3. längtar ihjäl mig efter vår! 🙂

 4. Amanda skriver:

  Du verkar vara klockintresserad, var köper du dina klockor? Tänkte tipsa om Nymans Ur på Biblioteksgatan som firar 160 år i år.

 5. Linnea skriver:

  haha helt ärligt så ser de lite ut som ridkläder 😉

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..