ANNONS

Vårshopping

/

Gah, jag pratade ju inspiration igår och i min inspirationsbild över mig själv våren 2011 ingår supersnygga kläder. Jag vill jämt strosa runt i kavajer, och snygga byxor eller powerdressar. Dessvärre kommer jag nog få leva i kilklackar eller converse för det är kullersten i hela Gamla Stan men det är en annan femma.

Detta står på min drömshopping á la vår 2011;
– Marinblå clubblazer
– Beiga kostymbyxor
– En enklare kostym som funkar till vardags och som går att variera med allt

– Större cocktail-ringar
– Slita utsvänga jeans (snyggt till clubblazern och converse)
– Powerdresses (klänningar som skriker power)
– En Rolex Daytona Qyster
– En svart väska från Balenciaga
– En liten beige mindre Chanel 2.55

Plagg från Net-a-porter.com

39
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00