TV-soffan imorgonbitti!

Puh, satt mig vid mitt köksbord med en kopp té. Ska avsluta det sista innan jag stänger av och går och lägger mig. Skönt att få somna halv tio, det är lyxigt. Imorgonbitti ser ni mig i tv-rutan närmare bestämt SVT:s Gomorrgon Sverige kl 7;45, det får ni inte missa! Idag har jag känt mig som en superwoman, det är härligt.

Förresten min reddis (redaktionschef) Josefin har svarat på frågor i hennes blogg, in och kika!

Imorgonbitti är jag med i Gomorron Sverige i SVT kl 7;45

  1. Hej Bella!
    Idag kände jag mig lite sjuk och tänkte stanna hemma men så dök du upp i rutan och då blev jag genast pigg. Nu kan jag gå till jobbet. Tack Bella!
    Du är min idol. Ha en fin dag idag!!

  2. Mats skriver:

    Jag gör det BARA för Isabellas skull, Missy:)

    Ha en underbar dag!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..