Måndag morgon

Måndag morgon och jag har varit på kontoret sedan 8.30. Har hunnit haft en anställningsintervju, planera en jobbresa till Umeå, hittat en utbildningen jag vill läsa (fyra timmar varje vecka .. Egentligen har jag inte tiden men jag vill!) och skickat intervjufrågor till två personer som ska vara med i tidningen. Idag väntas en 12-timmars dag på kontoret. Ikväll så ska vi träffa våra blivande frilansare och praktikanter på intervjuer.

Tips när man har en fullspäckad dag och känner sig virrig en måndag morgon:
1. Todo-lista ALLT! En lista som ska vara klart innan lunch och en innan du går för dagen.
2. Ta pauser ibland och bara le för dig själv framför spegeln. När man är stressad så försvinner ofta glädjen i det man gör. Stå framför spegeln och le åt att du har mycket att göra, flera andra skulle säkert döda för det du gör eller bara att ha något att göra om dagarna, så njut!

Just nu på kontoret

Josefin!

Missa inte min redaktionschef Josefins blogg http://josefinknave.se/

 1. ”[…] flera andra skulle säkert döda för det du gör eller bara att ha något att göra om dagarna, så njut!” Det låter som du tror att du gör sååå spännande saker hela tiden. Men du liksom fastnade i det bloggandet, det handlar bara om klädder (slänger och köper samma igen), samma mat, samma kaffe, samma foto nästan bara på dig i flera år. Spännade är när man till ex. målar tavlor, gör musik, läser historien, reser i världen, dansar, sjunger, åker skidor, jobba som voluntär, seglar, då man har något att berätta faktisk. Så jag tror inte att det finns sååå många som vill dö för ditt jobb.

 2. Linnea skriver:

  härligt! 😀

 3. Mystery skriver:

  du är typ hur söt som helst. är du singel? gillar du blind-dates?

 4. Annicka skriver:

  Ja, världen är konstig… eller kanske inte. Jag är en 49-årig kvinna, civilekonom, med ett tobbjobb sen typ 20 år. Utvecklar och marknadsför sjukvårdsprodukter i Asien, har hela världen som mitt arbetsfält, hög lön, tom varit på Mauritius och Tahiti på kundbesök…och blir inspirerad och peppad av dig!

 5. ja men umeå som är en sådan fin stad , klart att du skall plugga lite här , spec när våren och sommaren kommer så är björkarnas stad ännu finare 🙂

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..