Tre musketörerna

Det blev en lång sväng idag på Ikea och Mio. Nu ska alla möbler komma till kontoret och monteras imorgon. Min pappa var snäll och åkte med mig idag, känner mig lite handikappad ibland utan körkort och bil. Men det ska jag ändra på i år (när jag hittar en liten tid till det). Hur som helst, nu väntar jag besök av mina bästisar. Jag har varit och köpt lax så jag ska försöka mig på att bjuda på middag här ..

Det är en kaotisk men fantastisk vecka som väntar så jag ska ta det lugnt sista kvällen på helgen! Det är en föreläsning i Växjö (ska bo på ett slott där!), anställningsintervju med en ny assistent, träffa nya praktikanter, göra intervjuer och första deadline på texter till tidningen, men mer om veckan imorgon.

I love you

  1. Linda skriver:

    Jag sa precis som dig, att jag skulle hitta en tid till det. Men sanningen var att till slut så insåg jag att man måste TA sig tid för det. Jag tog mitt körkort när jag var 18 år, åkte på intensivkurs var borta två veckor o kom hem med ett körkort! 😀 Helt fantastiskt. Många som underskattar teoridelen. Gå in på den här länken –> http://www.trafikskolaninorberg.se/intensivkurs/ – kan varmt rekommendera den skolan!

  2. Visste Du att de flesta av de laxar som säljs i svenska mataffärer är laxar fiskade i Norge som i sin tur är matade med pellets (fiskmassa som är producerade av sammanlagt 8 sorters olika fisksorter från Island som alla är på utdöende eftersom hela den ekologiska kedjan håller på att brytas ned). När laxen är slut är det Hälleflundra som gäller sedan tar den slut osv.

  3. Emmie skriver:

    Välkommen till Växjö och ha så kul på teleborgs slott.. 🙂

  4. Finns en del man måste hinna med i veckorna 😛

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..