Söndagskvällen

Nu gick precis Angelica och Emma, känns redan tomt men vi hade en riktigt mysig kväll. Som tur är så ser jag Angelica redan imorgon på kontoret .. Ibland är det allt bra att få jobba ihop med sina nära! Nu sitter jag och velar mellan att lägga mig i soffan med en kopp té och titta på Big Brother eller sätta mig och gå igenom min jobbmail. Känner mig lite rastlös men ibland så tror jag det är bra att jag tvingar mig själv att ha det tråkigt i några timmar. Läste igenom meningen nyss och insåg att jag nämner som slappa framför tv:n som tråkigt och jobb som kul. Detta säger ganska mycket om mitt jobb som företagare, jag lever för det.

Glöm inte att fundera ut tre saker som du är tacksam för innan du somnar, det hjälper än att uppskatta saker i livet och det är lättare att bli glad åt små grejer och leva i nuet. Dessa är mina:
1. Jag har haft en trevlig dag med min pappa utan att någon av oss var stressad
2. Jag har hängt på Ikea och ätit korv med bröd, befriande på något sätt
3. Jag skippade take away och faktiskt använde min ugn..

Angelica och Emma i min hall nyss

LOADING..