Fredagmorgon

God morgon!

Började skriva på inlägget redan för två timmar sedan men har fastnat i mailen som vanligt. Jag började dagen i alla fall med att köpa kaffe på Albert & Jack till mig och Josefin, nu sitter vi på kontoret i Gamla Stan , Angelica kom nyss hit och vi planerar modeplåtningen i tidningen. Kommer bli så bra! Nu blir det jobb med tidningen fram till halv fem, sedan ska jag iväg på ett stort event som Rebecca Simonsson håller i.

Fredagsfika!

 1. Sanna skriver:

  Vilket mysigt ställe 🙂

 2. Camilla skriver:

  Ha en mysig fredag! 🙂

 3. Jessica skriver:

  Ã?h vad gott det ser ut!!

 4. Helene skriver:

  Varför inte köpa en kaffebryggare? miljöförstöring med alla dessa koppar!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..