Norrlandsturnén över!

Vilka två fantastiska veckor jag har haft med Nolia-mässan. Fyra städer, åtta föreläsningar och nästan 14 000 personer som har lyssnat. + lokal-tv som filmat, radio och flera tidningsintervjuer på alla ställen. Ibland fattar jag inte hur jag vågar ställa mig på den där scenen egentligen men jag går bara upp och kör, det är lättast så. Sista föreläsningen idag var den bästa av alla åtta, vi hade så roligt jag och publiken med mycket skratt. En kille erbjöd sig bli min nya norrlandsgrabb. Sådant är alltid kul. En gång friade en kille till mig från publiken. Han var verkligen helt seriös och blev ledsen när jag inte förstod det. Vem vet .. Tänk om jag hittar min drömprins i publiken någon gång? Jag måste nog föreläsa mer för att öka chanserna..

Mina matvanor är rätt kassa när jag är borta hela dagarna. �t upp en Lind mint i taxikön från Arlanda hem mot stan, köpte med mig thai och nu väntar ett glas rött och ost och kex med mig själv. Det är min vardagslyx-belöning efter idag. Tack alla ni fantastiska människor jag har träffat under nolia!!!

Det finns möjlighet att boka mig efter april, maila info@blondinbella.se

 1. Sanna skriver:

  Vad kul! Jag skulle också vilja gå på någon föreläsning med dig 🙂

 2. Var på din sista föreläsning i �stersund och måste säga att det var sjukt inspirerande! Kan erkänna att jag har haft en hel del förutfattade meningar om dig med de är som bortblåsta. Fy sjutton va du är grym! Fortsätt med det du gör och kom snart tillbaka!

 3. Bells skriver:

  VART �R DINA SKOR IFR�N? De är så sjukt snygga. Vore oerhört tacksam för svar. Kram!

 4. Du börjar bli en liten tjockis, Blondabella!

  1. Rebecka skriver:

   Du är fan sjuk. Tjock? Blondinnbella är verkligen inte tjock. Skitsnygg är hon också!

 5. H skriver:

  fan vad du är fin Isabella! Jag undrar om du har några bra tips att dela med dig av om hur man pratar inför folk, redovisar osv. Det är så himla svårt att inte bli nervös och det skulle vara kul om du kunde skriva några tips om hur man vågar! Puss på dig!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..