Första dagen

Vi ser inte så sura ut egentligen, lånade bara bilden som Angelica tog på oss mitt uppe i allt jobb, ha ha. Vi har kommit långt idag. Tidningen ska vara 167 sidor totalt med annonser så det vi har gjort är att bestäma varenda sida i tidningen. Man har ju vissa fasta grejer som kommer att finnas med i varje nummer så vi gör nu är att boka intervjuer och dela ut olika reportage till frilansarna. Det är mycket jobb så ibland är det svårt att greppa vad man gör men med många listor och bocka av to-dolists så kommer man framåt och gör saker i rätt ordning. Vi ska sitta kvar två timmar till ungefär. Sedan väntar ett spinningpass för mig ikväll, (därefter kvällsjobb hemifrån), månaderna framöver blir nu att varva tidningen med föreläsningarna på dagarna. Jobbet med Classified och Spotlife kommer att få skötas på helger/kvällar. När det gäller plugget i Schweiz så har jag hoppat över kursen som pågår just nu för att komma i i tidningsarbetet så jag får alltså läsa den efter alla andra istället. Nästa gång jag åker till Zurich blir dagen efter tidningen kommer ut i butik för en kurs (efter deadline är det lugnt i en vecka ungefär, passar på att tenta av då). Allt går när jobbet är roligt!

Josefin och jag!

 1. June skriver:

  Hur kan man bli chefredaktör när man inte kan någonting om journalistik?

 2. David skriver:

  Vad kul! Lycka till med tidningen! Jag kommer att köpa den faktiskt! 🙂 Intervujener… får man förslå ett namn? Märta-Louise från Norge, KIm Kardashian, eller en annan tjej med en stor personlighet och inte Kate Moss, snälla!

  1. Max skriver:

   Kim Kardashian, personlighet? Herregud vart är vårt samhälle på väg när ni snorungar ser upp till sådana människor istället för starka kvinnor som kämpar för fred, rättvisa och jämställdhet. Era föräldrar har misslyckats totalt!

 3. jelena skriver:

  hej bella,du har en sån fin hårfärg, hur får du till de? vart färgar du håret?? kram kram

 4. Vanja skriver:

  eller aha :pppppp

 5. du har verkligen ett perfekt hår på ALLA bilder!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..