ANNONS

Middag med Eriks såser

/

Förra veckan så var jag på Martin och Petras middag på Noppes, egentligen var det Martin som hade fest för Eriks såser men vi passade på att fira Petrisen också (dock har hon sin fest i helgen, det är maskerad .. Jag måste vara utklädd på något som börjar på B, vad kan det vara?!). Hur som helst så fick vi deras nya dressningar hem och just nu tar de upp hela min ena hylla i kylen … Får ge bort några till mina vänner..

Förresten behöver lite råd .. Ibland när jag är ute så kommer det fram killar med en drink som de har köpt och vill bjuda på (just denna kväll var det väldigt så..) Jag pratar gärna med folk (killar) och är social och tycker att det är kul men just få en drink gillar jag inte, har ni tips på hur man på ett trevligt sätt tackar nej men fortfarande kan prata vidare (eller gå därifrån) utan att man är otrevlig? Killen är ju ändå modig!

Jag, Martin och Mickis

Cimon och vackra Petra

Frasse som jobbar med Eriks såser (han var även med i styrelsen i mitt ena bolag tidigare), jag, Patrik och Martin

Caesardressingen är supergod men fick lite för många .. Har ni tips på vad man kan använda smakerna Curry Lime och Senap lime till? Står still i huvudet.

116
© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00