L.A

God morgon!

Jag befinner mig i L.A på Avalon hotell i Beverly Hills. Jag och mina killkompisar hade en fantastiskt kul utgång igår på en klubb som heter Supperclub, har så mycket roliga bilder men såklart så krånglar mitt minneskort. Ska låna någon av killarnas dator när de vaknar. Tar en dusch så länge, hörs snart!

 1. mirjam skriver:

  WOOOW, L.A. och Beverly Hills…. Såg du några kändisar under resan? 🙂 Svara snälla….

 2. missy skriver:

  OJ va mysigt det låter och jag är INTE ett dugg avis på dig – eller Joo det är jag 😛
  Längtar tillbaka till usa mer å mer ju mer jag läser om dina äventyr bella

  Välkommen in till min ”lya”
  http://me-my-precious.bloggagratis.se/

 3. FRÃ?GESTUND PÃ? BLOGGEN
  FRÃ?GESTUND PÃ? BLOGGEN
  FRÃ?GESTUND PÃ? BLOGGEN
  FRÃ?GESTUND PÃ? BLOGGEN

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..