ANNONS

Koi och Supperclub

/

Vi hamnade på en sjuk klubb igår som heter Supperclub, vi hade bord där hela kvällen i vipen och vi stod och dansade i sofforna barfota (!) till en superbra Dj. Det var säkert 1500 pers som stod och dansade tillsammans och viphörnan var helt hysterisk. Men i alla fall innan så var vi och åt på Koi, ett japanskt ställe i West Hollywood. Utan att överdriva så var de bland de bästa måltiderna i mitt liv. Jag är i extas, L.A är grymt!

Nu ska vi till Universal, kan det bli bättre?!

Linus och jag på Koi

André och Linus

Nisse och jag

Jag fick små guldflingor på mina rolls, så söta

Bilder från klubben

Vi hängde med Isabella och Denise hela kvällen, så gulliga tjejer som gick i samma skola som mig, de bor här nu i L.A, vilken lyx!

86
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00