Koi och Supperclub

Vi hamnade på en sjuk klubb igår som heter Supperclub, vi hade bord där hela kvällen i vipen och vi stod och dansade i sofforna barfota (!) till en superbra Dj. Det var säkert 1500 pers som stod och dansade tillsammans och viphörnan var helt hysterisk. Men i alla fall innan så var vi och åt på Koi, ett japanskt ställe i West Hollywood. Utan att överdriva så var de bland de bästa måltiderna i mitt liv. Jag är i extas, L.A är grymt!

Nu ska vi till Universal, kan det bli bättre?!

Linus och jag på Koi

André och Linus

Nisse och jag

Jag fick små guldflingor på mina rolls, så söta

Bilder från klubben

Vi hängde med Isabella och Denise hela kvällen, så gulliga tjejer som gick i samma skola som mig, de bor här nu i L.A, vilken lyx!

  1. Stina skriver:

    Men du är väl inte 21???! Kör du på falskleg eftersom att det är 21-årsgräns på klubbar i usa??

  2. ojojo häftigt värre att du dansade utan skor!!!!! alltså kom igen i kapstaden springer vi barfota helan nätter med modeller 😉 kom och ta en titt om du gillade livet utan skor. söt du är btw!

  3. Linnea skriver:

    härliga bilder!

  4. Linda skriver:

    vad fin din jacka/kavaj var! vart har du köpt den? 🙂

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..