Vill ha gym i mitt hus!

Kom precis från gymmet! Lägenhetsområdet som killarna bor på har både pool och gym. Varför har inte fler det i Sverige? Eget gym i källaren i alla fall? Ska föreslå det hos min bostadsförening, bastu har vi men det är inte min grej. Jag har försökt att spendera en timma på gymmet varje eller varannan dag. Jag har inte velat tänka på vad jag äter här borta .. Jag hatar lightprodukter och saker som är fatfree är ändå bara massa socker i så det är bättre att äta vanligt.  Det finns så mycket gott och hur ofta är man här egentligen!

 1. Linda skriver:

  Hej Bella! Jag såg att någon trogen läsare frågat i en tidigare kommentar men jag frågar igen jag med, den lila träningströjan du har, var har du köpt den? =) Hoppas resan varit helt underbar!!

 2. m.m skriver:

  Ja,särskilt tightsen är läckra.Dina fina ben kommer till sin rätt i dom.

 3. anna skriver:

  vart köper du alla dina snygga träningskläder`+?? kraaam

 4. Anders skriver:

  Jag hade faktiskt ett gym i mitt hus där jag bodde innan. Men så är ju Göteborg lite mer exotiskt…

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..