Fashion Valley

Idag har jag haft en heldag med mig själv. Jag åkte till San Diegos bästa shoppingställe Fashion Valley, där har de allt! Tänk er NK och så tänker ni fyra NK:s bredvid varandra plus Oxford Street i mitten, typ så. Jag hann ju såklart inte med allt, kanske 1/6 del. Jag gick på en riktig lyxpedikyr som tog 1,5 timma. Tånaglarna blev chockrosa, kände för en färg som piggar upp. Sedan köpte jag en massa skönhetsprodukter.

Imorgon ska jag träffa en svensk tjej över en lunch i San Diego, så kul!

Att ta taxi här funkar superbra, allt ligger så långt bort och jag har ju inget körkort, än.

Jag invigde lite nya saker idag, väska från Michael Kors, kofta från Ralph Lauren och så nya converse, äntligen hittade jag den beiga/ljusgula-färgen, helt slut i Stockholm

Den bästa smoothien hittills från Deluxe, de fotade mig till deras fanpage, ska hitta bilden…

 1. Sjuuuukt fin outfit Bella! 🙂
  Vilken hærlig semester du verkar ha.

  Kramar från Oslo

 2. Amanda skriver:

  Du ger väldigt bra inspiration, hoppas du har det bra där!

 3. Paprika skriver:

  Läsarfråga;

  Hur klimatsmart är du? Klimatkompenserar du på nåt sätt dina konsumtioner?, (vilka är ganska höga i relation till genom snittet)

  tacksam för svar!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..