ANNONS

Fashion Valley

/

Idag har jag haft en heldag med mig själv. Jag åkte till San Diegos bästa shoppingställe Fashion Valley, där har de allt! Tänk er NK och så tänker ni fyra NK:s bredvid varandra plus Oxford Street i mitten, typ så. Jag hann ju såklart inte med allt, kanske 1/6 del. Jag gick på en riktig lyxpedikyr som tog 1,5 timma. Tånaglarna blev chockrosa, kände för en färg som piggar upp. Sedan köpte jag en massa skönhetsprodukter.

Imorgon ska jag träffa en svensk tjej över en lunch i San Diego, så kul!

Att ta taxi här funkar superbra, allt ligger så långt bort och jag har ju inget körkort, än.

Jag invigde lite nya saker idag, väska från Michael Kors, kofta från Ralph Lauren och så nya converse, äntligen hittade jag den beiga/ljusgula-färgen, helt slut i Stockholm

Den bästa smoothien hittills från Deluxe, de fotade mig till deras fanpage, ska hitta bilden…

92
0

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00