Middag hemma

Det är inte så ofta vi äter hemma här (det finns så mycket matställen att jag får en hemsk beslutsångest varje gång jag ska känna efter vad jag är sugen på) men igår så åkte vi till Vons och handlade. Det blev Quesedillas till middag, vi körde med både kyckling och köttfärs och så massa ost, lök, sour cream och salsa. Såå gott! Sedan bänkade vi oss i soffan och tittade på film resten av kvällen.

Ikväll är der förresten Taco Tuesday här, det är inte direkt tacokväll en fredag utan det innebär att alla studenter som pluggar på college runt omkring samlas vid Pacific Beach och äter tacos innan man går ut på klubbarna runt omkring, som en tacos-förfest. Det ska bli riktigt roligt!

Har tagit bilderna med min mobil, därför dålig kvalité!

  1. lina skriver:

    BELLAA! snälla svara. Håller just nu på att fixa&trixa för att få möjligheten att studera i L.A
    Tror att det är det dina vänner som du åket till gör eller hur? Om det är så. Skulle du kunna fråga dem villket företag och så det är de fick hjälp av att välja skola, och vad skolan heter osv? tusen kramar!

  2. Ellen skriver:

    Dregglet började rinna bara när jag läste om tacosen, inte minst när bilden på quesedillasen dök upp. Har du något recept? 🙂

  3. Du ser ut att ha det kul!

  4. Ser ut som att du mår bra av att vara där 🙂 KRAM

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..