ANNONS

Middag hemma

/

Det är inte så ofta vi äter hemma här (det finns så mycket matställen att jag får en hemsk beslutsångest varje gång jag ska känna efter vad jag är sugen på) men igår så åkte vi till Vons och handlade. Det blev Quesedillas till middag, vi körde med både kyckling och köttfärs och så massa ost, lök, sour cream och salsa. Såå gott! Sedan bänkade vi oss i soffan och tittade på film resten av kvällen.

Ikväll är der förresten Taco Tuesday här, det är inte direkt tacokväll en fredag utan det innebär att alla studenter som pluggar på college runt omkring samlas vid Pacific Beach och äter tacos innan man går ut på klubbarna runt omkring, som en tacos-förfest. Det ska bli riktigt roligt!

Har tagit bilderna med min mobil, därför dålig kvalité!

20
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00