Blåbärsfrossa

Något som är fantastiskt med detta land är deras utbud på frukt och grönsaker. Dessutom är man helt själv på den av delningen när man handlar, så det är rätt bekvämt. Har frossat blåbär nu på morgonen, nu blir det att hoppa in i bikinin och gå till poolen, efter det ska jag träna på lägenhetskomplexets gym, så skönt!

Grabbarna har en superhärlig lägenhet, man kommer in i köket/vardagsrummet, sedan är det en balkong och på varje sida av vardagsrummet så är det två mega sovrum med varsitt badrum.

 1. Frida skriver:

  Ser ut att vara en väldigt god frukost!

 2. Jessika skriver:

  Ã?ååh vad det sÃ¥g gott ut med blÃ¥bär! 😀

 3. ‘.. dessutom är man ensam på den avdelningen’.. whatever. Folk i Californien är betydligt mer hälsosamma än folk hemma i svedala.

 4. emma skriver:

  BELLA, Sämsta uppdate ever ju!!!!!!!! come on.

  1. karina skriver:

   du fattar ju uppenbarligen inte att blogga är ett jobb och att ni är borstskämda som år följa med överallt och att hon aldrig har semester. ge dig för fan och visa respekt!

   1. Mia skriver:

    Ja, men då kan väl Bella skriva på sin blogg att hon har semester och kommer att blogga från och med ett visst datum – som alla vi andra som jobbar kan göra! Men, nej, Bella vill ju ligga kvar på bloggtoppen (Kenza har ju iofs flest läsare), och vill att vi ska klicka in så att det märks hur många klick hon får – fast vad får VI ut av det?

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..