ANNONS

Shopping

/

Jag har såklart hunnit med lite shopping här borta.  Underkläder på Victorias Secret och träningskläder på Abercrombic & Fitch har jag redan köpt så igår blev det Ralph Lauren och Michael Kors. Vi åkte ner till Mexikanska gräsen där ett supershoppingställe som heter Las Americas ligger, allt var betydligt billigare. Nu är jag på jakt efter hudvårdsprodukter och smink sedan har jag lyckats pricka av min shoppinglista som jag hade på väg hit .. Och deras tabletter för laktosallergi ska jag också köpa, enda som fungerar på mig!

En orange plånbok från Micheal Kors

En superfin off-white väska med guldetaljer i skinn från Michael kors också

Tre skjortor, två kabelstickade, två pikeér, två par shorts och en kofta som jag suktat länge efter, allt från Ralph Lauren. Dollarn är så låg så jag fick allt för ett riktigt bra pris!

113
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00