Shopping

Jag har såklart hunnit med lite shopping här borta.  Underkläder på Victorias Secret och träningskläder på Abercrombic & Fitch har jag redan köpt så igår blev det Ralph Lauren och Michael Kors. Vi åkte ner till Mexikanska gräsen där ett supershoppingställe som heter Las Americas ligger, allt var betydligt billigare. Nu är jag på jakt efter hudvårdsprodukter och smink sedan har jag lyckats pricka av min shoppinglista som jag hade på väg hit .. Och deras tabletter för laktosallergi ska jag också köpa, enda som fungerar på mig!

En orange plånbok från Micheal Kors

En superfin off-white väska med guldetaljer i skinn från Michael kors också

Tre skjortor, två kabelstickade, två pikeér, två par shorts och en kofta som jag suktat länge efter, allt från Ralph Lauren. Dollarn är så låg så jag fick allt för ett riktigt bra pris!

 1. Någon som vet hur mycket plånboken kostar? skulle bli väldigt glad om någon kommenterade svaret på min blogg i såna fall 🙂 tack på förhand!

 2. sugar skriver:

  Väskan är så sjukt snygg!

 3. KICKAN skriver:

  Ã?H OM JAG INTE HJADE VETAT DU HAR MAIL FRITT HADE JAG MAILAT DIG OCH BETT DIG KÃ?PA MED EN VÃ?SKA TILL MIG OXÃ?! FÃ?R DU HAR LYCKATS HITTA JUST DEN VÃ?SKAN JAG SÃ?KT EFTER!!! Ã?H JAG Ã?LSKAR DEN OCH VILL HA!!!

 4. liver skriver:

  rÃ?KADESKRIVA FEÃ? MAIJ.

 5. liver skriver:

  hÃ?R SDNIFN DÃ?!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..