Packat och klart

Sådär, allt nerpackat! Har firat med Marabou mint och en kopp té. Det är lättare att packa till San Diego tycker jag än tillexempel London. Först och främst är det 24 grader varmt, som svensk sommar där och så är det mycket mer avslappnat med klädseln, jag har med mig ett par kilklackar och resten converse, t-shirts och jeans och shorts. Jag insåg ikväll att mina Raybans låg hos Nils så jag budade hit de nyss via Taxi Stockholm, så smart att man kan göra sånt. Ska hoppa i säng nu, tar taxi vid åtta imorgon, kram.

  1. Madde skriver:

    Du är grymt fin! 🙂
    älskar din blogg!

  2. ”Budade hit dem med taxi Stockholm” – du är så jävla skön! Underbart att se att du bara är dig själv! Så jävla härligt! 🙂

  3. jasmine skriver:

    Du är så vacker Bella!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..