Riche

Det blev inte läggdags igår, istället hamnade vi på Riche med lite mat och några glas vin. Nu ska jag till Nadia och klippa och föna mitt hår, kvällens planer berättar jag mer om senare, kram på er!

 1. Linnea skriver:

  härligt 🙂

  liinneaaz.blogg.se
  liinneaaz.blogg.se

 2. Sophie skriver:

  Du är en riktigt grym tjej, verkligen en inspirations källa! Keep it up girl 🙂

 3. Maro skriver:

  Hej Bella och alla uppenbarligen väldigt många besökare till denna sajt! Jag är just nu en av dem… Men jag undrar om min anledning är representativ. Jag kollade nämligen Bloggtoppen, och insåg att bland topp 20 fanns endast ytliga modebloggar, kändisbloggar och liknande bloggar. Jag har läst intervjuer med dig, Bella, och tycker du verkar vara en intelligent person. Vad tror du är anledningen till att inte en enda topp 20-blogg behandlar till exempel världens tillstånd och solidaritet? Jag menar, inget fel med mode och kul grejer, men världen är väl inget skämt? Cheerio, och god fortsättning!

 4. Ann skriver:

  Ge er och klaga på henne hon är precis som alla 20 åringar festar och har roligt.
  Klart hon måste ta igen tiden när hon är singel nu ju, skulle vem som helst göra sen vadå? Man får la ändra inställning om drickandet right?

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..