Konferensresan

På lördag ser ni mig springa runt på Fångarna på Fortet på TV4 och i januari så börjar Kanals 5 konferensresan. De är ett program där de har hängt på olika företag på deras konferensresor runt om i Sverige och filmat det som händer. I mitt fall så var jag iväg med mitt och Tomas bloggnätverk Spotlife och skulle ha en kickoff samt audition för att rekrytera nya bloggar till nätverket. Vi var på Såstaholm utanför Täby i Stockholm och vi hade väldigt roligt. Jag tror att vårt program kommer att bli hysteriskt kul..

  1. Bra information du lämnar arter att sprida blogg om konferensresan. Du dela mer info om konferensresan.

  2. Bra blogg! Du bör starta många fler. Jag älskar all info som tillhandahålls. Jag kommer att håll ögonen öppna:)

  3. Sophia skriver:

    Verkar fett bra !

  4. Tack för att du snor våran bild utan att ha länkat oss!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..