ANNONS

Hem till Nils

/

Jag har inte orkat klä mig speciellt vidare nu när det är kallt, lever i uggs och päls eller kappa och kashmir-poncho, skönt! Ska hem till Nils strax och hämta fler vinterskor plus lite plagg inför nyår, hoppas att han bjuder mig på middag. Jag saknar norrländsk mat, jag smsade ”renskav och potatismos”. Får jag ”pizza” tillbaka blir jag sur. Fast å andra sidan kan jag inte bestämma så mycket längre när vi inte är tillsammans. Nils och jag är fortfarande lika bra vänner vilket känns viktigt för mig, vi hörs senare ikväll!

Denise och jag på stan igår, kashmir-ponchon med rävpälskanter är ifrån Amoress

52
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00