Handlat mat!

.. Jag såg på Angelicas blogg att hon hade lagt upp en bild på vad jag använde min spis till. Skämdes lite och gick faktiskt och storhandlade på NK idag. Eller storhandlade och storhandlade, jag köpte allt jag tycker är gott. Och det är det som gör att jag aldrig mer handlar för det kostar lika mycket som att äta ute. Men men jag har gott surdegsbröd, rökt skinka från charken, västerbottensost, brämhults i två smaker, en massa frukt och ingredienser till att göra pannkakor + olika syltar. Nu blir det brunch hos mig i veckan. Hann förbi systemet också och fyllde kylen med skumpa. Tänk att det är snart är nyår, det ska bli så himla roligt!

Jag hade även möte idag hos förlaget i Gamla Stan med förhoppningsvis vår blivande redaktörchef på tidningen, jag hoppas verkligen att hon tackar ja, vi skulle jobba så bra ihop. Jag är en idégalen chefredaktör och hon en sansad, smart och ordningsam redaktörchef som knyter ihop säcken. Som gjutet!

Sminkbord..

 1. annie skriver:

  du är ju så smart bella. handlar du mat för 1000kr räcker det i en vecka, äter du ute för 1000 kr räcker det för en eftermiddag

  1. Emma skriver:

   Eh, fast hur många äter upp 1000 spänn på en eftermiddag när de käkar ute?

 2. Misha skriver:

  Jag tänker inte kommentera vart du borde och inte borde shoppa. Det fattar du väl själv i längden. Vad man har cravings efter vs. det som är realistiskt och ekonomiskt. Däremot ville jag bara säga att bilden fick mig verkligen att skratta. Haha, min spis (gasspis) skulle aldrig funka för sådant pga att den inte har en eh, platt yta.Sedan så är badrummet och spegeln för långt ifrån köket…

 3. O.A skriver:

  Så vad är felet med Lidl då?

 4. Petra skriver:

  Hej Bella. God fortsättning och gott nytt år på dig 🙂

  Som en kommentar till ditt inlägg.. Om du nu tycker att det var lika dyrt att handla massa mat som en middag ute så kan jag faktiskt rekomendera lite budget käk.. Det behöver inte allt vara dyrt för o vara bäst.. FAKTSIKT!,, och varför inte testa på nån häftig rolig matlagningskurs (du som har lite pengar menar jag).. Allt blir lättare om det är roligt.. Lycka till med matlagningen,, Mvh

 5. M skriver:

  Man ska inte använda induktionshällar för avlastning av varken smink eller köksprylar. De tål det inte i längden, fast du som har så himla mycket pengar bryr dig väl inte om en sådan liten sak eller hur?
  Och om du kallar det där att storhandla så vet jag inte vad du anser är normal mathandling. När jag storhandlar så fyller jag vagnen och vet du vad? det brukar hamna på 1000-1100 kronor och det räcker alltid i minst en månad och för det mesta mycket längre än så.. Men om man är ”rik och känd” så är väl det slavgöra i dina ögon?

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..