ANNONS

Handlat mat!

/

.. Jag såg på Angelicas blogg att hon hade lagt upp en bild på vad jag använde min spis till. Skämdes lite och gick faktiskt och storhandlade på NK idag. Eller storhandlade och storhandlade, jag köpte allt jag tycker är gott. Och det är det som gör att jag aldrig mer handlar för det kostar lika mycket som att äta ute. Men men jag har gott surdegsbröd, rökt skinka från charken, västerbottensost, brämhults i två smaker, en massa frukt och ingredienser till att göra pannkakor + olika syltar. Nu blir det brunch hos mig i veckan. Hann förbi systemet också och fyllde kylen med skumpa. Tänk att det är snart är nyår, det ska bli så himla roligt!

Jag hade även möte idag hos förlaget i Gamla Stan med förhoppningsvis vår blivande redaktörchef på tidningen, jag hoppas verkligen att hon tackar ja, vi skulle jobba så bra ihop. Jag är en idégalen chefredaktör och hon en sansad, smart och ordningsam redaktörchef som knyter ihop säcken. Som gjutet!

Sminkbord..

42
0

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00