CATWOMAN II

Jag vill aldrig lämna mitt vardagsrum längre nu efter att ha Josefina har satt upp sin otroligt vackra tavla som jag beställde av henne. Jag ville ha en powerkvinna och det blev det verkligen! Nu måste jag tyvärr slita mig ifrån rummet för att klä på mig, har ett möte med tidningsredaktionen idag för mitt magasin Egoboost!

 1. Hej !
  första g jag är på din blogg , jätte coool 🙂
  men vad fina tulpaner , kan jag fråga vart har du köpt dom ? ( jag importerar och exporterar blommor ) ha en bra dag och en gott nytt år!! Cristina

 2. Jag gillar det faktum att det är år 2011 och folk har fortfarande inte lärt sig att konst ser olika ut och inte nödvändigtvis måste se ut som Picassos, Rembrandt eller Zorns målningar. Sen måste inte alla gilla samma typ av konst heller, hur kul vore det?
  Tavlan är riktigt bra! Men jag kan hålla med om att den borde ha en mer rättvis placering, sätt den på en egen vägg gärna i en ram så ska du se att den får ytterligare liv i och med dess storlek.

 3. a skriver:

  Hela konstfack skrattar åt dig din slyna hahahaha

  1. Emma skriver:

   Men dig skrattar ingen åt, för det är väldigt, väldigt synd om dig som inte har något bättre för dig på nyårsafton än att tracka ner på folk.

 4. Vilket fint vardagsrum du har, och skitsnygg tavla 😀

 5. Emelie skriver:

  Skitcool tavla!!!!:D

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..